søndag den 19. juli 2009

Ugen der gik

I ugen, som nu er ved at være slut, har Aksel og jeg været på en lille miniferie hos Tante Stine i Købehavn. Det var rigtig hyggeligt, og vi forsøgte at dele tiden mellem moderens hobby (shopping) og Aksels hobby (sandkasser). Men det er hårdt at være så meget på farten og opleve så meget nyt, så Aksel faldt i søvn midt på gulvet efter et bleskift:



Turens højdepunkt var, da Aksels mor glemte mor-rollen for en aften og cyklede glad og fri gennem byen for at mødes med Karen og spise tapas og drikke rødvin. Og for Aksel var det et lige så stort højdepunkt, for han blev passet af verdens bedste tante, som lavede lækker mad og hyggede om ham til de begge faldt i søvn.



Vel hjemme igen valgte Aksel i fredags at drille sin mor ved at kravle tilbage i badekaret efter netop at være blevet tørret og have fået rent tøj på...



Og så lige et billede fra i morges, hvor vi (som sædvanlig) var tidligt oppe og hyggede i sofaen, mens vi ventede på at skulle på søndagstur. Turen gik til Løkken, hvor vi legede på stranden og spiste frokost med nogle gode venner i deres badehus på stranden. Vi havde glemt kameraet, så ingen billeder derfra.

1 kommentar:

  1. Var der ingen kager på sofabordet? Jeg synes, Aksel ser så skuffet ud

    SvarSlet